Tyskland Drakt


Kjøp Brasil Landslagsdrakt, Tyskland Drakt

.

Kjøp Brasil Landslagsdrakt, Tyskland Drakt

 

Billige Fotballdrakter

gjenoppta kontakten med den engelske


Mens Trippier har hatt en vellykket periode i

mens trippier har hatt en billige fotballdrakter barn han går av med pensjon

Den engelske høyrebacken spilte 35 kamper i alle konkurranser for Atletico forrige sesong, og hjalp klubben med å vinne La Liga for første gang på syv år.

Mens Trippier har hatt en vellykket periode i Atleti, gjorde han det klart at han var åpen for å returnere til Premier League over sommeren.

Kjøp Brasil Landslagsdrakt Imidlertid har 31-åringen bekreftet sitt ønske om å flytte tilbake til Premier League, og åpnet muligheten for en overgang til United neste år.

Uniteds direktør for fotballforhandlinger Matt Judge ledet klubbens forsøk på å signere Trippier i løpet av sommeren, slik at han kunne gjenoppta kontakten med den engelske landskampens leir.

Tyskland Drakt United signerte Jadon Sancho, Raphael Varane og Cristiano Ronaldo i løpet av sommerens overgangsvindu, men Trippier hadde i utgangspunktet vært en av deres prioriteringer.

Ole Gunnar Solskjær var opptatt av å signere en erfaren høyreback for å gi konkurranse for Aaron Wan-Bissaka.

Men med Atleti som spilte hard ball over en overgangssum, bestemte United seg til slutt for å beholde Diogo Dalot i klubben som Wan-Bissakas understudium.

Trippier har spilt under Sean Dyche i Burnley, Mauricio Pochettino i Tottenham og Simeone i Atletico Madrid, og han sier at han allerede vurderer en trenerkarriere når han går av med pensjon.

PSG drakt

maglia napoli bambino

175 Views

Comments